Εύκολη και αποτελεσματική Διαφημιστική Προβολή του σήμερα

Εύκολη και αποτελεσματική Διαφημιστική Προβολή του σήμερα

  • Μαΐου 2017
  • Posted By admin
  • 0 Comments

Η υπηρεσία αποστολής για Μαζικά Viber μηνύματα χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες για την αποστολή προωθητικών και διαφημιστικών μηνυμάτων προς τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς και παράλληλα αποτελεσματικούς τρόπους marketing.

Μέσω της υπηρεσίας θα έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε άμεσα και αποτελεσματικά μαζικά γραπτά μηνύματα με απλό τρόπο από τον υπολογιστή σας, είτε ακόμα και να προγραμματίζετε τις αποστολές σας για μελλοντικό χρόνο, σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Θα δημιουργήσετε και θα αποθηκεύσετε τις τηλεφωνικές σας λίστες, θα έχετε δυνατότητα τήρησης πλήρους ιστορικού των αποστολών σας και λήψη στατιστικών στοιχείων και αναφορών παράδοσης, έτσι ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας.

Η υπηρεσία των μαζικών μηνυμάτων VIBER, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους πελάτες σας, αλλά και να προσεγγίσετε νέους, να επικοινωνήστε με αυτούς απλά και άμεσα, όπου και αν βρίσκονται, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας λαμβάνοντας μαζικά γραπτά μηνύματα.

Το μήνυμα sms αποτελεί ένα όπλο του marketing, το οποίο προσφέρει στο χρήστη εξοικονόμηση χρόνου, γιατί με ένα κλικ θα στέλνει τα μηνύματά του, ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες.

Το περιβάλλον διαχείρισης της υπηρεσίας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η αποστολή των μηνυμάτων να πραγματοποιείται άμεσα και εύκολα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των μηνυμάτων (περίπου το 98%), διαβάζονται από τους παραλήπτες μέσα στα πρώτα λεπτά από τη στιγμή που τα παρέλαβαν. Οι χρονοβόρες διαδικασίες όπως η ενημέρωση μέσω τηλεφώνου, η αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων κλπ, οι οποίες απαιτούν και χρόνο και χρήμα μέχρι να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορούν να αντικατασταθούν με την αποστολή μαζικών μηνυμάτων sms.

Αν είστε επιχειρηματίας που επιθυμείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, κάποιος σύλλογος ή οργάνωση και θέλετε να ενημερώσετε τα μέλη σας, ή απλά για να επικοινωνήσετε με φίλους σας, να τους ευχηθείτε σε ονομαστικές γιορτές και γενέθλια, να τους προσκαλέσετε σε κάποια εκδήλωση, ή ακόμα και ένας οργανισμός που θέλει να ενημερώσει για τις δράσεις και τις ενέργειές του, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία της μαζικής αποστολής sms και τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν και θα σας δικαιώσουν. Η μαζική αποστολή μηνυμάτων είναι ο πιο οικονομικός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να προβάλετε και να διαφημίσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Comments